De volgende ronde start: februari 2023

 

Placeholder Image
Klachtenprocedure

Yay...Je wilt meer weten!  

Selectie

De opleiding tot Droomritmecoach is niet voor iedereen. Dat komt door de hoge kwaliteitseisen die bij de titel horen en de continue kwaliteitsbewaking die er is. Dat de methode zo bekend en geliefd is, komt door de liefde en aandacht die hier meer dan anderhalve decennium lang in is gestoken. Dat is iets om te koesteren. De selectie vindt plaats aan de deur, waarbij (eigen) ervaring net zo zeer telt als opleiding. Zo weet ook jij zeker dat dit bij je past.

  • Opleiding, kennis, werkervaring, passie, ervaring als moeder van zo'n slecht slapend ukje: het weegt allemaal mee. Net als wat je plannen zijn: wat wil jij met de opleiding bereiken en doen?
  • Het is een pré als je mooie aanvullende opleidingen of werkervaring hebt. Geen must.
  • Het is wel handig als je snapt dat een online Academy wat anders is dan een LOI-cursus. Die match moeten we hebben.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor je tempo, je administratie etc. en straks ook betreft je eigen bedrijf. Ondernemerschap is immers niet voor iedereen weggelegd.

 

Officiële inschrijving - reguliere rondes

Ná de (voor)inschrijvingen (december-januari) of zolang er nog plaatsen zijn. Daarna is het niet meer mogelijk je aan te melden voor de reguliere groep tot de volgende ronde.

Per ronde en per jaar is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar om het aantal droomritmecoaches te doseren, een optimale begeleiding te geven, kwaliteit te kunnen borgen en je ook daadwerkelijk de kans te geven een succesvolle praktijk op te zetten

Ronde 2023 is kleiner dan voorheen | Numerus Fixus

  • Aanmelden kan via het formulier
  • Op basis van je schrijven doen we persoonlijk een eerste selectie.
  • Je krijgt persoonlijk bericht of je wel of niet bent toegelaten. Pas vanaf dat moment is er een betaalverplichting en krijg je alle informatie hieromtrent. 

 Betaling

Het is mogelijk om in termijnen te betalen. Standaard zijn dit vijf termijnen. Meer termijnen zijn mogelijk, geef dit even aan, met een maximum van 12 termijnen. Zodra je de betaalverplichting aan gaat (je inschrijving definitief is), worden termijnen door een externe partij geïncasseerd. De verplichting is ongeacht het wel of niet doorzetten / afronden van de opleiding.

Opleiding vanuit je werkgever?Geef dit aan, dan ontvangt je werkgever een factuur. 

We hebben bewust ervoor gekozen niet deel te nemen aan het STAP-budget.

Voorwaarden en klachten

De voorwaarden kun je straks, na toelating en bij de aanmelding, downloaden. Deze gaan onder meer over je rechten en plichten bij een online opleiding als deze, maar even goed wat je wel of niet kunt doen met de beschermde merken (Droomritme, Droomritmecoach, Droomritme Methode en Stephanie | Slaapdeskundige). Dat soort zaken, simpelweg goed om vooraf 100% duidelijk te hebben. Met deze opleiding kun je ouders helpen en informeren omtrent het slapen van hun kind tot vier jaar. Voor voorlichting aan professionals is dit niet geschikt. Wil je nu al even kijken wat de exacte condities zijn? Klik dan hieronder. 

Inschrijving - PRO

Pro opent in de zomer, inschrijven is vanaf dan mogelijk tot begin september (start) of voor zolang er nog plaatsen zijn. Voor Pro kunnen we de factuur naar je werkgever sturen, neem hiervoor contact op.

 
Voorwaarden

Heb je er zin in?

Meld je aan via het formulier hieronder.

LET OP: Vul het juiste traject in om teleurstellingen te voorkomen! 

 

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Frequently asked, always answered