Placeholder Image

Be who you needed 

Toen ik voor de tweede maal te maken kreeg met heftige onrust en zag wat ervaring kon doen. Toen ik mij besefte dat de geschiedenis zich zo had kunnen herhalen en juist dit wilde voorkomen voor anderen. Toen besloot ik te worden wie ik zelf toen nodig had.

Om mijn meiskes blij en gezond te krijgen had ik veel gelezen, heel veel gelezen. Van boeken tot complete onderzoeksrapporten. Als een rasechte autodidact zoog ik alle informatie op en zocht ik kennis bij allerlei deskundigen. Op deze wijze vond ik het wiel uit. Anno 2007 was er geen opleiding tot onrustdeskundige, slaapcoach, koemelkallergiespecialist, refluxdeskundige. Uit allerlei disciplines, van de medische wetenschap tot het alternatieve circuit, haalde ik mijn informatie. En dat doe ik nog steeds ;-)

Vaak wordt mij gevraagd wat mijn achtergrond is. Ik ben geen dokter. En nee, ik heb geen opleiding tot slaapcoach gevolgd, ik heb deze gemaakt. Iemand moet immers een methode en een koers bedenken eer er 'gebaande paden' gaan ontstaan. Maar dat wil niet zeggen dat ik geen diploma's boven mijn muur heb, want in alles wat met slapen of onrust te maken heeft heb ik mij verdiept en blijf ik mij verdiepen. Ik ben cum laude afgestudeerd als Insomnia Practitioner bijvoorbeeld.  Ik koppel kennis aan ervaring en met diezelfde holistische blik zoek ik voor iedere vraag naar het antwoord wat nog niet bestaat. 

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Slaapdeskundige

Alle leeftijden, spec. kind

 

Placeholder Image

Kinderfluisteraar

Energetisch werker, healer, geboortepatronen e.a.

Placeholder Image

Aromatherapeut 

Placeholder Image

Gut-brain & Infant darmmicrobioom + epigenetics

Additional master: 2020

Placeholder Image

Natuurvoedingsadviseur

Placeholder Image

Business & writing

Coaching, business, (copy)writing, 

 

Voor een overzicht van opleidingen en ervaring: zie LinkedIn

Placeholder Image

Accreditations

Home - Lamaze International

 International Association of Professional Sleepconsultants (APSC): een internationale associatie die de hoogste standaarden voor professionele slaapdeskundigen promoot, waarbij leden aan de standaarden van  professionaliteit, excellence en ethiek voldoen en hierop via persoonlijke selectie worden getoetst. De APSC staat ook voor internationale samenwerking.

Complementary Medical Association (CMA): internationaal erkende 'elite force' in professionele, ethische en complementaire gezondheidszorg voor/door doctoren en professionals.

Continued Professional Development (CPD)

Distinction Centre of Excellence (onderscheiding) 

Endorsed by ABC Awards and Certa Awards Quality Licence Scheme

Society of Behavioural Sleep Medicine is een interdisciplinaire organisatie met als doel het bevorderen van een wetenschappelijke benadering in de studie naar gedragsmatige, psychologische en fysiologische dimensies van slaap en slaapstoornissen en de toepassing van methodiek om mensen wereldwijd te helpen. 

Institute of Pediatric Sleep & Parenting is een geregistreerde opleider voor slaapspecialisten, met focus op het jonge kind en ouderschap. 

Met de reviews van ouders als grootste accreditatie. Duizenden kleintjes mocht ik in de afgelopen + 10 jaar de weg naar dromenland wijzen. Zie reviews bij Bol, op deze website, op Facebook, in de forums & meer. 

 

Placeholder Image