BABY REFLUX

& andere onruststokers

Hét handboek bij onrust

6e druk, nieuwe editie

Aanbevolen door zorgverleners én ouders

KOOP 't BOEK
Download hoofdstuk 1 (gratis!)

Door je aan te melden geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.


Onrust? Spugen? Kort slapen?

 

Is je baby onrustig? Spuugt of slikt hij vaak?

Zijn de slaapjes kort en ben je de hele dag (en nacht) in de weer?

Is je baby gewoon niet blij? Dan kan je kleintje last hebben van reflux. Of iets anders.

 

Reflux is zuur. Letterlijk en figuurlijk. Je baby heeft pijn, het zet je wereld op zijn kop. De onrust komt nooit alleen. Is het reflux? Zijn het krampjes? Is er een allergie, is je baby overprikkeld? Zijn er wervel- of kno-problemen? En is dat een oorzaak of een gevolg? Reflux is goed te behandelen, maar je baby wordt pas rustig als alle plaaggeesten zijn verdwenen. Hoe je dat doet? Met het stappenplan in dit boek. Het helpt je zelf in charge te zijn, gerichter en sneller hulp én een diagnose te krijgen en met de juiste oplossingen aan de slag te gaan. En daarna? Met de voedingsadviezen, het slaaprecept en de troostmethoden in dit boek maak je je baby weer blij en stuiter je zelf weer terug dankzij de herkenning en de ‘overlevingstips’.

 

Praktisch, persoonlijk en compleet. Wat te doen waaraan en hoe! Met stappenplan, antwoorden en veel persoonlijke ervaringen van andere ouders.Kijk het boek in

Na 't zuur komt 't zoet

  • Aanbevolen door zorgverleners
  • én vooral ook door ouders, die ook hebben meegewerkt aan dit boek.
  • Geheel herziene editie van de eerder verschenen Baby Reflux.
  • Compleet Nederlands én dat maakt echt een verschil.
  • Geschreven door een onrust- en slaapdeskundige én moeder van onrustige baby’s.
  • Unieke combinatie van een stevig kennisfundament met een praktische insteek.


Vanuit het hart

Dit boek heeft niet voor niets het hart als symbool. Het komt echt recht vanuit het hart en wil alleen maar veel liefde en steun geven. Want ik weet hoe het is, om een onrustige baby te hebben. Het is precies de reden waarom ik nu ben wie ik ben. Mijn drie meiden hadden reflux, ieder op hun eigen manier. Koemelkeiwitallergie? Check. Verschoven werveltjes? Check. Overproductie? Check. Menig onruststoker uit het boek passeerde ook mijn voordeur. Mijn zoontje liet me zien hoe het ook anders kan en dat sterkte mij alleen maar meer om nóg meer te willen doen. Ik schrijf niet zomaar, het is mijn passie om alle ukjes goed te laten slapen en lekker in hun vel te laten zitten.

"Alleen al het vasthouden van het boek gaf mij zo nu en dan de kracht om positief door te gaan"


"Ik heb veel gehad aan al je boeken, ik heb ze allemaal. Ik ben zelf huisarts en tja, huisartsen, het zijn net mensen hè 😉 Wat me aanspreekt aan de boeken en werkwijze is de ‘fundering’, alles is gebaseerd op een boel onderzoek en dat lees je goed terug."


"Het boek raakt me echt. Heb nu het gevoel dat ik precies weet was er aan de hand is, waar ik op moet letten en wat ik eraan kan doen. Echt een aanwinst voor iedereen die ‘aanmoddert’ en het gevoel heeft dat er meer aan de hand is. Niet verder zoeken."


"Ik heb zitten huilen gewoon, zoveel herkenning! Fijn boek, uniek in zijn soort."


"Dit boek maakt het leven van een reflux-baby moeder echt makkelijker! Heldere, duidelijke taal zonder onnodige poespas. Goede tips en tricks waar je ook echt wat mee kunt. Wat een herkenning en erkenning, had ik dit boek maar eerder gehad."


"Het is heerlijk en pijnlijk tegelijkertijd om zoveel te herkennen. De enorme twijfel aan jezelf als deskundigen suggereren dat het aan jou ligt, de diepe teleurstelling datje kindje zo ongelukkig is. De doffe vermoeidheid en wanhoop. maar ook de intense liefde die je voelt voor je kind waardoor je echt alles wilt doen, zelfs als je het niet meer aankunt. Je boek geeft zowel praktische handvatten a;s emotionele steun. Ik heb nog nooit zoveel bij elkaar in een boek gelezen over reflux en onrust. Ik geloof echt dat je moeders hier enorm mee gaat helpen."


"Ontzettend veel aan je boeken gehad, Baby Reflux voorop. Na acht weken van radeloosheid door verborgen reflux, hebben we nu een ander kind. Een lief klein meisje dat lacht en slaapt. Dankjewel! "


Close

50% Complete

Informatie brochure

Hoe werkt het slaapconsult en wat kun je nu verwachten? Ontvang de brochure (pdf) in je mailbox en lees het rustig na.