Blije Baby

Alles over slapen, groeisprongen en

voeding voor kleintjes tot 1.5 jaar

5e druk

Aanbevolen door zorgverleners én ouders

KOOP 't e-BOEK
Download hoofdstuk 1 (gratis!)

Je krijgt direct de pdf. Daarna volgen nog twee e-mails met tips.


Hoe krijg je een blije baby? 

Hoe geef je je kleintje direct de beste start? 

Hoe stuur je eventuele beren weer van de weg? 

Hoe help je je baby lekker slapen, eten en groeien?

Wat is normaal?

Het kan soms een heel gepuzzel zijn, want alles werkt op elkaar in. De unieke en complete aanpak dit boek gaat daarom uit van baby's leeftijd en natuurlijke ritmes, zijn eigen tempo en behoeften. Belangrijke zaken als hechting en een flinke dosis liefde staan voorop. Met de ingrediënten slapen, eten en ontwikkelen maak je een gebruiksaanwijzing op maat. Zodat je op precies de juiste momenten aan slapen werkt of je baby op bed legt, start met de hapjes, de voedingen rondom het slapen plant en weet wat je wanneer beter wel en niet kunt doen. Met groene en rode fasen weet je wanneer je baby uit zijn hum is en wanneer je het beste weer de puntjes op de i kunt zetten. Hoe je dat doet, bepaal je zelf aan de hand van de methoden die worden uitgelegd. Natuurlijk ook uitgebreide tips & tricks om je baby te helpen doorslapen. Kijk het boek in

Timing is everything

  • Altijd op tijd zijn;
  • Meer succes met slapen omdat je in de juiste fase eraan werkt;
  • En weet wat je kunt doen en hoe!
  • Precies weten wanneer je wat kunt geven aan voeding;
  • En wanneer je wat kunnt verwachten aan 'troubles' en mijlpalen;
  • Aanbevolen door consultatiebureaus, verloskundigen, opvoedkundigen, babyconsulenten en andere babyzorgverleners én vooral ook door ouders, die ook hebben meegewerkt aan dit boek.
  • Liefdevolle aanpak, een persoonlijk ritme op maat.
  • Geschreven door de EERSTE Babyslaap- en onrustdeskundige en -coachvan Nederland (sds 2007) én moeder van onrustige baby’s, auteur van 8 boeken, founder van Stichting Onrustige Baby & grondlegster van de Droomritme Methode met bijbehorende Opleiding DroomritmeCoach. (Pak de expertise & ervaring kortom!).
  • Unieke combinatie van een stevig kennisfundament met een praktische insteek.
  • Lees en leer de Droomritme Methode die de slaapcoaches van Nederland zélf gebruiken: word je eigen coach.


"Babybijbel! Superfijn boek. Geeft veel handvatten om een fijn ritme met je baby op te bouwen waar jullie allebei blij van worden. Zonder dat het heel dwingend is."


"Ik heb veel gehad aan al je boeken, ik heb ze allemaal. Ik ben zelf huisarts en tja, huisartsen, het zijn net mensen hè 😉 Wat me aanspreekt aan de boeken en werkwijze is de ‘fundering’, alles is gebaseerd op een boel onderzoek en dat lees je goed terug."


"Nadat mijn zoontje steeds slechter ging slapen en ik alleen nog maar met hem in een draagzak rondliep dit boek aangeschaft. Wat een eye opener! Niemand die je iets verteld over het slaapgedrag van een baby tijdens je zwangerschap of kraamtijd. Wij wilden hem zelf leren slapen, maar vinden laten huilen geen optie. Dit boek geeft goede achtergrond informatie en heldere uitleg hoe je je babytje zelf kunt leren slapen. Ondertussen kan ik zeggen dat mijn zoontje heerlijk zelf in slaap kan vallen."


"Heel fijn, divers en compleet boek. Fijn om een richtlijn te hebben hoe je op een lieve zachtaardige manier je kleintje kan helpen met slapen. Ook het voedingsschema is handig."


"Een prachtige aanvulling op het boek baby in een droomritme. Geeft zoveel meer rust...."


"Echt een fijn boek om je baby's (slaap)ritme te leren begrijpen. Sinds wij het boek hebben slaapt onze baby een stuk beter en herkennen wij slaapsignalen."


"Super fijn boek met praktische adviezen en tips. Geen zweverig geheel maar vooral heel praktisch en met nuttige adviezen."


Close

50% Complete

Informatie brochure

Hoe werkt het slaapconsult en wat kun je nu verwachten? Ontvang de brochure (pdf) in je mailbox en lees het rustig na.