Baby Reflux & andere onruststokers

boeken reflux May 17, 2018

De drukpersen mogen gaan rollen…Nu, bijna dan. Het papier is namelijk nog in bestelling bij de drukker, ha! Neemt niet weg dat de laatste puntjes op de i worden gezet en het drukken met gezwinde spoed helemaal goed gaat komen. Begin juni mag ik mijn nieuwe pennenvrucht in mijn handen houden: Baby reflux & andere onruststokers.

Ben er nu al mega trots op: dit boek voelt zo anders. Wat begon als een revisie werd een masterpiece, helemaal nieuw. En dat verdiende weer een nieuwe stijl: mijn eerste hardcover. De extra opleidingen design die ik heb gedaan ‘t afgelopen jaar maakten dat cover en inhoud niet alleen qua tekst maar ook ontwerp completely me zijn. Zo blij mee!

Ik weet hoe lang op dit boek is gewacht. En hoe nodig het is. Hoe blij ouders waren met de vorige editie, die grijs gelezen in de bibliotheken ligt. En daarom wil ik alle wachtend niet langer laten wachten. Het is een heel proces van leveren en inslag bij het Centraal Boekhuis, waar alle boekhandels hun boeken vandaan halen. En mijn doosje boeken heeft daar geen last van én wordt sneller vooruit gestuurd. Dus….kun je nu Baby Reflux al reserveren en ontvang je begin juni (en misschien wel eerder nog) een van de allereerste exemplaren. Nóg eerder dan de boekhandels dus. Cool toch? Natuurlijk schrijf ik er dan ook graag iets in voor je, als je dat wilt. En om er helemaal een feestje van te maken krijg je de verzendkosten (ter waarde van 6.75) cadeau.