Welk boek is handig?

boeken Oct 12, 2018
Wat nu als je baby 10 maanden oud is of gewoon bijna 1 jaar. Of: je te maken hebt met én onrust én slecht slapen. Welk boek is dan handig? Die vraag krijg ik heel vaak in mijn mailbox en ik snap dat. Want hoe mooi al die boeken ook bij elkaar matchen in de boekenkast, om ze nu allemaal in één keer aan te schaffen ;-)
 
Ieder boek heeft zo zijn eigen uitgangspunt, met soms wat overlap en sommige boeken zijn weer nieuwer en hebben daarom weer net wat andere nuances of inzichten. En om dit nog duidelijker te maken heb ik flink wat werk op stapel staan voor 2019. Maar tot die tijd is de indeling eigenlijk:
* Droomritme als je baby onrustig is en/of je aan slapen wilt werken;
* Blije Baby als die onrust er niet is, maar je meteen goed aan slapen wilt werken of alleen met slaapissues te maken hebt en ook meer wilt weten over de samenhang slapen-ontwikkelen;
* Baby Reflux & andere onruststokers als je een serieus onrustige baby hebt (en dus eerst aan de onrust mag werken om daarna door te pakken met slapen);
* Dreumes in Dromenland: als je Droomritme hebt en je baby nu een dreumes is (de inhoud van dreumes is opgenomen in Blije Baby).
 
Ofwel in een mooi plaatje verwerkt:
 
Je vindt de boeken hier voor als je aan de hand van de inhoudsopgaven en andere informatie zelf nog even op nader vooronderzoek wilt gaan.
 
Happy reading...