Ritme, rust en...radeloosheid? Laten we eerlijk zijn: als de dagen pittig zijn en de nachten kort, dan is het lastig om slapen op de rit te krijgen. Ik wijs je graag de weg naar Dromenland en als je dat fijner vindt, reizen we samen.
YES PLEASE

SLAAPZAND...DE OPTIES

[klik op de button of het plaatje voor meer informatie + prijzen]

Liefdevol je ukje leren slapen, mét de beste succeskansen en volledig op maat. Je krijgt niet alleen de 'how to’, maar ook een antwoord op ‘het waarom’ van het slechte slapen. Zo kun je niet alleen nu, maar ook straks (helemaal zelf) je kleintje in een fijn ritme krijgen. Je kunt kiezen uit verschillende opties om alles op maat te maken.

 

TELL ME MORE

Droomfluisteren® is een unieke methode waarbij Slaaptechniek/kennis wordt gecombineerd met het fluisteren. Een vleugje hemel en een vleugje aarde dus. Zo kan ook ‘in de energie’ aan het slapen worden gewerkt of komen ‘uit de energie’ juist de handvatten om (nog beter) aan het slapen te werken. 

 

TELL ME MORE

Fluisteren is een prachtige manier om in gesprek te gaan met je kleintje. Fluisteren is in de energie praten met het onderbewuste van je spruit en daar beelden, gevoelens en woorden bij krijgen om zijn wondere wereld beter te begrijpen. Want het is klare taal met een tastbaar gevoel. En helend waar nodig.

 

TELL ME MORE

Droomritmecoaches

Naast een consult bij Stephanie, kun je ook kiezen voor een consult bij een droomritmecoach (opgeleid door Stephanie) of bij een Stephanie.world-droomritmecoach. Het verschil? Soms kun je sneller terecht, sommige coaches komen ook bij je langs en meer. Dit geldt alleen voor de slaapconsulten.

(Hoe) werkt werken aan slaap werkelijk?

 

Op de pagina van de consulten zelf vind je meer informatie over wat het is en wanneer dit handig is!

terug

Slaapcoach of slaapdeskundige?

Een appel is geen peer.

Zo ook met de slaapcoach en de slaapdeskundige. De deskundige kan ook coach zijn, maar de coach is meestal geen deskundige. Wat is het verschil voor jou? 

Als slaapdeskundige ken ik slaap in de breedste en diepste zin van het woord. Het is niet 1 methode, voor 1 leeftijdsgroep over 1 onderwerp dus. Dat maakt dat ik meer kan analyseren en meer op maat kan kijken waar het beter kan. Als slaapcoach word je getraind om volgens de methode van een slaapdeskundige een consult te doen. Je volgt dus steeds dezelfde stappen en werkt ze op een vastgestelde manier uit. Dat werkt top, alleen heb je soms meer nodig. Zeker in combinatie met onrust, vandaar dat ik ook onrustdeskundige ben, maar ook de droomritmecoaches (die daarin dus anders zijn dan 'je gewone slaapcoach'. Om bij het voorbeeld van het fruit te blijven: de deskundige is 'fruit', de coach is de appel of peer.

De deskundige is de bedenker, de coach voert het uit. Het één niet beter dan de ander. Neem bijvoorbeeld een oorontsteking: een huisarts helpt je hier prima. Maar gaat het toch niet goed, wil je naar de kinderarts of zelfs de kno-arts. Zo ook met slapen: gaat het om techniek, dan is de slaapcoach je antwoord. Lukt dat niet of is er meer aan de hand? Dan wil je naar de slaapdeskundige. En is het die oorontsteking, dan is ook de onrustdeskundige handig omdat reflux vaak een oorzaak is daarvan ;) De Droomritmecoaches zitten hier net tussenin omdat ze breder worden opgeleid dan de slaapcoach. 

  • Dus: is het slapen het probleem? Wil je begeleid worden gedurende het werken aan slapen? De slaapcoach!
  • En is er meer? Dan wil je de droomritmecoach.
  • Is er onrust, werkt niets, zoek je maatwerk, meer verdieping, de oorzaken en antwoorden? De slaapdeskundige!
  • En wil je hier niet over nadenken of weet je het gewoon niet? No sweat, ik doe het allemaal ;-) 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.