Betere nachten

De dag later starten

Vanaf 4 maanden oud 

Wil je betere nachten? Later de dag beginnen?

  • Slapen de kinderen van de overburen (die met het groenere gras) al tijden door?
  • Werkt alles wat je doet een beetje en maar even?
  • Ben je er klaar mee om te gissen en te goochelen en wil je graag grondig en kundig doch liefdevol aan de nachten werken?

>> Dan is deze course Doorslapen voor jou.

Je leert waarom je kleintje niet doorslaapt, wat je kunt doen, hoe hij het beste slaapt en waar. Het is geschikt voor ukjes vanaf 4 maanden oud tot ca. 4 jaar.

 Het kan een uitdaging zijn, als de nachten onderbroken zijn en je energie een nulpunt bereikt. Als de kringen onder je ogen groter zijn dan je puf om er ook echt wat aan te doen. En hoe dan? Wat dan? Je probeert dit, je leest dat, maar alles werkt maar even of zelfs helemaal niet. 'Het hoort erbij', 'Het komt vanzelf wel goed', hoor je van Jan en alleman.

Het hoort er niet bij (op die manier) en nee, het komt niet vanzelf goed.

Daarom ga ik je met deze training helpen. Zodat je zelf je eigen coach wordt en niet alleen nu, maar ook straks alle beren van de weg kunt krijgen. Want ik geloof in empowerment. 

Ik begin meteen!

Dylan Smith

TEACHES NIGHT PHOTOGRAPHY

Camera Settings

Learn all about shutter speed, aperture, and ISO.

Flash Photography

Learn how to use flash to get trendy high-contrast photos.

35mm Film

Learn how to get crisp images using cameras from the 60s.

ce ipsum faucibus scelerisque.

♥ Wat doet deze course niet?

  • Deze training gaat niet ineens van je nachtbraker een schone slaper maken. Daar is werk voor nodig.
  • Deze training heeft geen coaching, je mag zelf aan de slag en kunt in de lesomgeving (beperkt en alleen over doorslapen) je vragen stellen. 
  • Het gaat alleen over doorslapen! Het is dus geen traject om te werken aan de dagslaap of een vervanging van een consult. Zoek je dit wel, kijk dan bij consulten of de minitraining en werkcollege slaap. 

♥ Wat doet deze course wel?

  • Het laat je zien hóe doorslapen nu werkt en wát je op een natuurlijke en responsieve manier kunt doen om je kleintje een handje te helpen.
  • Het gaat ervoor zorgen, mits de inzet goed is ;-), dat je kleinte in ieder geval een blok van 5 uren ononderbroken slaap maakt én
  • Dit ook in de nacht doet.
  • Met als mooie bijkomstigheid dat het slapen overdag ook lekkerder gaat.

♥ Het enige wat jij hoeft te doen

is de filmpjes te kijken en de worksheet te volgen. Stap voor stap breng ik je zo naar betere nachten. Binnen een paar uren laat ik je zien hoe JIJ dit kunt doen. Nu en straks.

 

2 uur film

Met hands-on informatie over doorslapen

Quick & longterm fixes 

Mét checklists, worksheets en een stappenplan 

Besloten groep & library

Stel je vragen in de lesomgeving of lees verder in de Library 

Nu en straks slapen

Nu én straks werken aan slaap en een jaar toegang. 

Wil je direct aan de slag? Zelf de mouwen opstropen, maar dan met een flinke dosis kennis en how-to's? Bij iedere leeftijdsgroep weten hoe je steeds aan het doorslapen kunt werken? Kun je goed zelf aan de slag, maar zoek je simpelweg richting? Dan is deze course 'your thing'.

Voor minder dan de prijs van een miniconsult help ik je niet alleen je eigen slaapplan te maken, ook kun je een jaar lang uit de voeten om je kleintje lekker te laten slapen.

Over mij, wie ben ik? Ik ben Stephanie, slaapdeskundige en auteur. En de moeder die drie refluxbaby’s heeft overleefd en na de eerste keer besloot de boodschap op te pakken en er wat mee te doen. Zodat mijn dochtertjes' tranen andere traantjes konden voorkomen. Be who you needed, zijn wie je nodig had. Dat is wat ik wilde en wil. Met een vleugje vernieuwing: ik geef graag vleugels. Make dreams. ♥

 
Sign Up