Placeholder Image

 

Een baby is een onbeschreven blad. En zo'n blad vind je ook aan een roos. Symbool voor liefde, voor passie. Twee sleutelwoorden voor Droomritme(coaches), want hierop zijn ze onder meer geselecteerd. Dat maakt dat ze weten hoe het moet en hoe het echt is. De weg naar dromenland kán over rozen gaan, zelfs als de eerste meters prikkelig zijn. Als slaap een luxe is, neem de stap. Ook jouw kleintje kan een doornroosje worden. Alle gecertificeerde Droomritmecoaches hebben kennis en kunde, dat certificaat verkrijgen is hard werken. Ieder jaar weer, want de kwaliteit wordt bewaakt en coaches steeds voorzien van actuele informatie. Excellence betekent dat deze coach de 'plus' variant van de opleiding heeft gedaan. Daarnaast kan een coach ook een duocoach of teamcoach van Stephanie.world zijn. Zoek op lokatie, kijk naar expertises van de coaches, hoe ze werken en volg je gevoel! Een vraag stellen of een consult boeken doe je via de website van de coach zelf. 

*Coaches worden jaarlijks gehercertificeerd, waarbij ook continued education en beoordelingen meetellen. Zo bewaken we de kwaliteit. Bij de vermelding zie je dit staan.
NOORD HOLLAND

UTRECHT

FLEVOLAND

ZUID HOLLAND

NOORD BRABANT

GELDERLAND

LIMBURG

OVERIJSSEL

DRENTHE

GRONINGEN

FRIESLAND

ZEELAND

BELGIE

♥ DROOMRITME COACHES

Droomritmecoaches hebben allen de opleiding Droomritmecoach met succes afgerond. Een traject van minimaal negen maanden met veel kennis en vooral ook praktijkervaring.  Er is een selectie om toegelaten te worden tot deze opleiding en ook na het behalen van het certificaat blijft er continued education en kwaliteitscontrole. Iedere coach is opgeleid door Stephanie | Slaapdeskundige, waarbij ook andere experts hun input delen.

De Droomritmecoaches zijn anders omdat ze werken met een liefdevolle en holistische methode die écht zonder huilen is: De Droomritme Methode. Hierbij wordt naar meer dan alleen het slapen gekeken om in de basis aan een blije baby te werken. Slaapeducatie staat hoog in het vaandel. Droomritmecoaches worden ook opgeleid in coaching en het coachen van ouders in het bijzonder. 

Iedere droomritmecoach is uniek: dat is te zien in de werkwijze (op lokatie, op afstand of een tussenvorm) en in aanbod, want er zijn verschillende achtergronden (denk aan medisch, pedagogisch, voeding, lactatiekundig en meer). Kies de droomritmecoach die past bij wat je zoekt! 

NB Droomritmecoaches doen slaap- en onrustconsulten, maar géén droomfluisteringen.