Een vleugje slaapzand 

Wil je graag een slaapconsult waarbij net even verder wordt gekeken? Je kleintje aan het woord komt en vertelt wat hij nodig heeft? Doe je alles volgens het boekje maar gaat het niet? Of heb je het idee dat er 'meer' is? Tijdens het Droomfluisteren® combineer ik het slaapconsult met babyfluisteren. Zo wordt ook 'in de energie' gewerkt aan het slapen en heeft je kleintje hier ook een stem in. Tastbaar en ontastbaar worden verenigd. Het is teamwork: je kleintje en ik maken eigen samen het plan. Aan jou om het slaapzand te strooien. 

Droomfluisteren® is in 2016 ontwikkeld door Stephanie | Slaapdeskundige en blijkt vaak de missing link op te sporen. Geen wonder: je kleintje is immers aan het woord. Juist door de fluistering gericht op het slapen te doen en ook nog de input uit de fluistering direct te vertalen in het slaapconsult, komen er tastbare handvatten. Het slaapconsult bestaat uit een slaap- en ritme analyse en advies. Gekoppeld aan de fluistering komt er extra verdieping en zijn er hele tastbare tips en tricks. Enerzijds is er veel winst te behalen in (het leren van) de techniek van het slapen. Anderzijds slapen kinderen vaak ook niet goed omdat er meer aan de hand is. Met techniek kun je een boel, maar juist dat andere stukje haal je uit de fluistering.

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Stephanie - Droomfluisteren

  • Uitgebreid slaapconsult mét fluistering, met of zonder coaching
  • Unieke methode, alleen bij Stephanie | Slaapdeskundige
  • Fluistering tijdens consult en inclusief fluisterverslag
  • Inclusief boek naar keuze
  • Toegang tot de Library op Stephanie.world
  • Vanaf €410 incl.btw

Check online wachttijd  | 100% Stephanie

 

 
Placeholder Image

Boek zelf je consult

Kies je pakket (met of zonder coaching) en plan een dag naar keuze. Natuurlijk kunnen wij dit ook voor je doen. Je hoeft nergens rekening mee te houden, want het consult is op afstand en schriftelijk, inclusief de fluistering. 

Placeholder Image

Uitgebreide intake

Na het plannen van je consult kom je op de informatiepagina, met de toegang naar het intakeformulier. Deze kun je online invullen of downloaden en mailen. Daglogs kun je zelf bijhouden (papier, bestand of app) en apart toesturen. 

Placeholder Image

Droomfluistering 

Op de afgesproken datum krijg je het consult in je mailbox, tenzij de fluistering beter opgesplitst wordt of er geen contact gemaakt kon worden. Dan een dag later. Natuurlijk kun je daarna nog vragen stellen over de inhoud. 

Placeholder Image

Optioneel: coaching

Boek je een Premiumconsult? Dan zijn er nog drie weken coaching. Indeling naar wens en na overleg! De coaching kan per mail, per video, telefoon en/of whats-app plaatsvinden, afhankelijk van de coach en je wensen. 

 
Placeholder Image

Geen traantjes

Placeholder Image

Responsief 

Placeholder Image

0-10 jaar

Wat krijg je? 

Een Droomfluistering is het meest complete consult dat er is. Net als bij een Slaapconsult worden alle factoren rondom slaap bekeken (inclusief eventuele onrust), maar gaat dit een stapje verder door via de fluistering meer informatie te krijgen over juist die zaken én dat wat op het oog niet zichtbaar is. Patronen, trauma's of simpelweg wat je kleintje te vertellen of verwerken heeft. Omdat de fluistering open staat kan ook de aanpak steeds worden besproken, echt maatwerk dus. Dit resulteert dan in een persoonlijk slaapplan: afgestemd op wat er echt speelt, op de leeftijd van je kleintje, jullie wensen en de mogelijkheden die er zijn, ook praktisch gezien. Dat plan behelst dan de komende maanden

Wanneer Droomfluisteren?

  • Als je wilt werken aan beter slapen, maar ook graag dieper wilt kijken naar wat je kleintje je wilt vertellen hierover. Wat de beste weg is of waarom. 
  • Als je al veel hebt gedaan aan het slapen en niet weet wat nu de volgende stap moet zijn of waarom het toch niet wil vlotten.
  • Als je het gevoel hebt dat er toch nog meer speelt of als er daadwerkelijk veel heeft gespeeld rondom zwangerschap, geboorte of gezin.
  • Als je twijfelt over het ‘hoe’ of ‘waarom’:  je je kleintje een stem wilt geven.
Placeholder Image

"Wow, wat mooi en super bijzonder wat je schrijft..Een paar keer gelezen, met zowel droge als natte ogen! Je beschrijft in de fluistering echt hoe ons mannetje is, ik zag het helemaal voor me. Met het plan kunnen we ook goed vooruit, heel duidelijk en past goed bij ons. De afgelopen dagen? Bizar! Hij is veel rustiger geworden en hij slaapt gewoon door! We kunnen het eigenlijk niet geloven, zo bijzonder." 

Placeholder Image

"Ik ben enorm onder de indruk. Heb ook heel erg gehuild bij het lezen van de fluistering. En het blijft me raken. Ik wil je echt enorm bedanken! Ben totaal van de kaart en dat door de bevestiging die ik krijg op mijn gevoel. Ik waardeer het enorm! Het is nu aan ons om de handvatten aan te pakken die jij ons hebt gegeven. Dankjewel!!!!" 

Placeholder Image

"Je woorden raakten en ontroerden me. Ik kon de tranen niet tegen houden. Lastig om te zeggen waarom, maar ik had echt het gevoel met mijn kleine dochter in gesprek te zijn via jouw woorden. Voor het eerst zag ik haar zo duidelijk. Ontzettend bedankt voor je geweldige werk." 

Placeholder Image

"Wow, wat komt dat binnen! Ik zie ook hoe laat het is nu en hoe lang ik dus aan het lezen ben geweest. De meisjes een consult bij jou geven is het beste dat we konden doen!
Droomfluisteren heeft inzichten gegeven waar we zelf never nooit niet zelf op waren gekomen. Ik dacht echt 'krijg nou wat', ik herkende ze er echt in. En ze sliepen nu ook ineens 1.5 uur in de wagen. Echt ontzettend bijzonder! Dat je nog maar heel veel kindjes mag helpen (en meer boeken mag schrijven ;-)"

Placeholder Image

"Ik weet niet wat je gedaan hebt Stephanie, maar sinds het droomfluisteren slaapt hij fantastisch!" 

Placeholder Image

"Ruim twee maanden gelden hebben de de Droomfluistering gedaan, het lijkt wel een eeuw geleden. Ons mannetje is nu 2 jaar en we zijn zo trots, het gaat zo goed met hem. Hij gaat nu overdag lachend naar bed en slaapt de nachten goed. We hebben nu een ander kind en dat hebben we echt aan jou te danken. DANKJEWEL!"

Inclusief  

Bij een Droomfluistering krijg je een boek naar keuze. Je voorkeur kun je in het intakeformulier aangeven. 

Powered by Kajabi