DROOMRITME

Hét babyslaapboek voor een slaapritme zonder huilen

14e druk, meer dan 30.000 exemplaren verkocht 

Aanbevolen door zorgverleners én ouders

KOOP 't BOEK

 

Hazenslaapjes? Onvoorspelbare dagen? Gebroken nachten?

 

Doet je baby hazenslaapjes of wil hij maar niet doorslapen? Is je baby onrustig? Is je kleintje een vroege vogel of juist een nachtbraker? Wil je je baby overdag lekker laten slapen én de avonden én nachten weer terug? Met het Droomplan in dit boek geef je je baby op een lieve manier, zonder traantjes, een droomritme. Het unieke Droomplan gaat uit van je baby’s leeftijd en natuurlijke ritmes. Belangrijke zaken als een goede hechting en een flinke dosis liefde staan voorop. Het werkt als een recept: door de RITME- en slaapingrediënten in de juiste hoeveelheden en op de juiste wijze te mixen, komt er een droomresultaat. Altijd op maat! Het Droomplan is uitgebreid getest, gebaseerd op zowel theorie als praktijk en wordt aanbevolen door zorgverleners en moeders. In dit boek verder uitgebreide informatie over de oorzaken van onrust bij baby’s, zodat je de werkelijke boosdoener kunt ontmaskeren. Hoe baby’s slapen en welke ontwikkelingen daarbij belangrijk zijn, geeft inzicht in wat je kunt verwachten en hoe je hierop kunt inspelen. Ook veel gebruikte hulpmiddelen als inbakeren komen aan bod. De vele voorbeeldritmes, persoonlijke ervaringen van moeders en praktische tips maken dit een toegankelijk en vlot handboek waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Super praktisch zijn de overzichten per leeftijd en de oplossingen voor veel voorkomende slaap- en ritmeproblemen.Download hoofdstuk 1 (gratis!)

Door je aan te melden geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.


Kijk het boek in

Maak je eigen droomritme

(zoals slaapcoaches dat ook doen)

  • Aanbevolen door consultatiebureaus, verloskundigen, opvoedkundigen, babyconsulenten en andere babyzorgverleners én vooral ook door ouders, die ook hebben meegewerkt aan dit boek.
  • Liefdevolle aanpak, een persoonlijk ritme op maat.
  • Geschreven door de EERSTE Babyslaap- en onrustdeskundige en -coachvan Nederland (sds 2007) én moeder van onrustige baby’s, auteur van 8 boeken, founder van Stichting Onrustige Baby & grondlegster van de Droomritme Methode met bijbehorende Opleiding DroomritmeCoach. (Pak de expertise & ervaring kortom!).
  • Unieke combinatie van een stevig kennisfundament met een praktische insteek.
  • Lees en leer de Droomritme Methode die de slaapcoaches van Nederland zélf gebruiken: word je eigen coach.
  • Meer dan 30.000 verkochte boeken en blije ouders!

"We zijn nu twee weken bezig met het Droomplan en weten niet wat we meemaken! Wat een verschil. Echt onze redding, want ik zag het echt even niet meer zitten. Dankjewel! "


"Ik heb veel gehad aan al je boeken, ik heb ze allemaal. Ik ben zelf huisarts en tja, huisartsen, het zijn net mensen hè 😉 Wat me aanspreekt aan de boeken en werkwijze is de ‘fundering’, alles is gebaseerd op een boel onderzoek en dat lees je goed terug."


"Je boek zou verplichte literatuur moeten zijn voor iedereen die met baby’s te maken heeft. En voor alle toekomstige ouders! Dank voor het delen van je ervaringen en wijsheid, ik zou je bijna opgeven voor de Nobelprijs 😉 "


"Hemels vind ik dit boek. Geen stomme adviezen zoals op het CB met ‘laat maar tien minuten huilen etcetera.’ Nee, je leert je kindje super goed kennen omdat je bijvoorbeeld weet waarom hij hazenslaapjes doet. Ik vind dat dit boek standaard in het kraampakket moet (samen met een sixpack redbull 😉"


"Wat een feest van herkenning! Ik kreeg gewoon tranen in m’n ogen en ben nog niet eens bij pagina 10. Ik ga je boek doorspitten en het Droomplan volgen want het klinkt echt als een droom, toch een oplossing, maar niet het alles overtreffende ‘gewoon laten huilen-verhaal’! Eindelijk iemand die niet de ‘fout’ legt bij de ouders of je je doet voelen alsof je een enorme overdrijvende aansteller bent."


"Ik heb dit boek in één ruk uitgelezen en het is voor mij een echt godsgeschenk geweest! We hebben nu een heel andere baby! Van bijna huilbaby naar bijna altijd blije baby! De structuur brengt voormijn dochtertje en ik echt rust en plezier terug in huis! Topboek! Heel makkelijk uit te voeren zonder of bijna geen tranen! Superbedankt!!!"


"Dit boek is mijn redder geweest bij mijn oudste en nu heb ik het alweer van voor naar achteren gelezen om ook onze jongste in een ritme te krijgen. Hoewel ze heel anders is dan haar grote broer lukt het me nu weer op een andere manier, ik ben zo blij dat dit boek er is. Raad het aan aan iedereen die het wil horen, lees dit boek en je weet gewoon wat je kunt doen. Ik heb overigens ook het andere boek gekocht deze keer en vind deze ook een fijne aanvulling hierop. Hét boek wat mij betreft, vergeet de rest maar ;-)"Close

50% Complete

Informatie brochure

Hoe werkt het slaapconsult en wat kun je nu verwachten? Ontvang de brochure (pdf) in je mailbox en lees het rustig na.