Warme groep

Want in de Droomritme Community vind je niet alleen Droomritmecoaches en Stephanie zelf, je treft ook andere ouders. Juist samen maak je van 1 en 1 3. In deze groep kun je je vragen stellen en handig zelf aan de slag gaan met Droomritme. Lukt het toch niet zelf? Dan kom je zo makkelijk in contact met de Droomritmecoaches en kun je kijken of er een klik is. 

De groep is alleen geopend voor leden en dit gaat op abonnementsbasis per kwartaal. 

Naast vragen stellen kun je hier ook meer informatie vinden. 

Vragen stellen

Aan coaches of ouders en zo weer zelf verder kunnen met Droomritme. 

Veilig en besloten

We modereren er ook op dat niet alleen alle informatie klopt en past, maar ook dat er geen gekkigheden plaatsvinden. 

Contact met andere ouders en coaches

Leer van elkaar en help elkaar

Extra's

Af en toe wat extra's zoals diepere informatie of een live q&a. 

Abonnement

Vanaf €4,95

Eerste maand €10, daarna €4,95

  • Vragen stellen in de groep
  • Antwoorden krijgen van Droomritmecoaches of Stephanie
  • Per maand op te zeggen 
  • Gaat in zodra je betaalt en is op te zeggen voor iedere nieuwe maandelijkse betaling. 
Ik word lid!

Jaar toegang

€50,-

20% korting!

  • Een jaar lang toegang
  • Vragen & antwoorden en alle verdere opties
  • Eindigt automatisch na een jaar
  • Zie de voorwaarden
Ik word lid!

De regeltjes

Soms gaat het puur om puntjes op de i, even de prangende vraag of een zetje in de juiste richting. Dan is een call of een consult niet nodig en ook daar helpen we graag bij. Om die reden is er voorheen een besloten groep geweest, maar helaas blijkt 'gratis' een magneet voor weirdo's en mensen die misbruik maken van anderen. Daarom is er nu de drempel van een abonnement, waarmee geenszins de kosten worden gedekt, maar wel meer mogelijk wordt. Dat ga je ook in de groep merken. 

De regels zijn vrij evident, zoals heb respect, maak geen reclame en maak er geen misbruik van. Het is niet de bedoeling om een consult bij elkaar te gaan sprokkelen bijvoorbeeld door coaches per dm te benaderen of een vraag op te splitsen. Het is ook niet de bedoeling om als niet-droomritmecoach deze groep als acquisitietool te gebruiken: de groep is voor ouders en voor Droomritme.

Als jij gewoon met de oprechte en juiste intenties handelt, dan is het goed en zijn de regels er juist om jou te beschermen. Zo kunnen we blijven doen wat we al deden, alleen zonder de negativiteit. In de groep helpen mensen met passie en niet op basis van uurtje factuurtje. Help je mee om dit in stand te kunnen houden? 

*Mocht je per abuis een regel breken, dan krijg je een waarschuwing of zie je dat je bericht is verwijderd. Ga je criminele dingen doen, coaches lastig vallen etc, dan word je per direct verwijderd uit de groep. Gebruik je de groep voor vraag en antwoord en contact met elkaar, waar het voor bedoeld is, niets aan de hand!