DROOMRITME Methode®

Lekker slapen zonder huilen  

De Droomritme Methode® is een liefdevolle aanpak waarmee slaap holistisch wordt benaderd. Oftewel: fysieke, slaaptechnische én 'softe' factoren. Zo werk je onrust weg, werk je op het juiste moment, binnen de juiste tijd en op de juiste manier aan slapen en neem je baby's ontwikkeling, groei, voeding, hechting en je eigen wensen in ogenschouw. 

Het is er al +vijftien jaar en vele zorgverleners werken ermee en bevelen het aan. Duizenden ukjes hebben hun weg naar dromenland gevonden, zonder traantjes. Het is een unieke Nederlandse methode, niet 'bedacht' maar ontstaan vanuit de praktijk en gebaseerd op onderzoek. Continu gefinetuned door ouders en zorgverleners. De holistische benadering is uniek, maar de combinatie zorg-ouders en theorie-praktijk misschien ook wel. Als slaap- én ervaringsdeskundige is dat ook het enige waar ik 100% achter kan staan: Ik weet hoe het zou moeten en ik weet hoe het daadwerkelijk is. Die twee werelden ontmoeten elkaar in deze methode. 

Placeholder Image
Stephanie Slaapdeskundige®

Founder Droomritme® &  Droomritme Opleidingen

Slaapdeskundige newborn-baby-kind-puber en ouders, auteur (11 boeken), kinderfluisteraar. Diverse specialismen, w.o. darmen, voeding, aromatherapie, dromen.  

Placeholder Image

Droomritme is:

  • Responsief én zonder huilen

  • Holistisch: verder kijken dan slapen alleen

  • Maatwerk

  • Informeren en leren, zodat je de volgende hobbel zelf kunt nemen

  • Evidence based met een wetenschappelijke blik

  • Pro hechting, pro borstvoeding (maar niet ten koste van alles)

  • Samen slapen kan indien dit veilig gebeurt

  • Aanbevolen door zorg én ouders

 De drie factoren van Droomritme®

 

 
Placeholder Image

Beschermd | onderbouwd | kwalitatief 

De Droomritme Methode® is ontwikkeld i.s.m. ouders en zorgprofessionals. Daar hebben we zo'n vijftien jaren over gedaan, soms met bloed, zweet en tranen. Dat mag ook. Juist om de kwaliteit te borgen en geen verwarring te krijgen is Droomritme ook een beschermd merk. Dat betekent dat alleen gelicenseerde coaches mogen werken met de methode: zij zijn hier immers in opgeleid. Het uitdragen van de methode, delen van de inhoud, samenwerken en meer: dat is aan founder Stephanie | Slaapdeskundige®.  

Ben je geinspireerd? Neem dan contact op voor de mogelijkheden qua opleiding of samenwerking. Het zonder meer delen van naam, merk, inhoud, content, ritmes etc. is niet mogelijk en beschermd onder auteurs- en merkrecht. Dat is inclusief blogs, artikelen en meer. Niet gezellig, dus niet doen. Laat niet onverlet dat we graag samenwerken met respect voor elkaar en ons werk. 

Wil je aan de slag met de methode? Dat kan - voor jezelf- met alle informatie en boeken of een droomritmecoach® of zorgprofessional met Droomritme-licentie. Voor je praktijk of eigen nascholing kan dit via samenwerking of een der opleidingen. Mail gerust voor meer info! 

Let altijd op het Droomritmecoach® logo om er zeker van te zijn dat je met een gelicenseerde coach werkt! 

Placeholder Image
Zelf slaapcoach worden?
Placeholder Image
Zoek een Droomritmecoach®
Placeholder Image
Zelf aan de slag?