Stel je voor: Je baby vertelt je wat er speelt. Als in een gesprek, maar dan met alle zintuigen tegelijkertijd. Zonder abracadabra, gewoon zoals het is. Een boodschap of een wens, maar dan mét tastbare handvatten. Mooi hè? Het is niet eens een sprookje. Babyfluisteren is een prachtig manier om in  gesprek te gaan met je kleintje. In de energie, op afstand. Praten met het onderbewuste van je spruit en daar beelden, gevoelens en woorden bij krijgen om zijn wondere wereld te begrijpen en mooier te maken. Want het is klare taal met een tastbaar gevoel, kristalhelder en zonder de waas die we met ‘normale’ communicatie kennen. Dat is heel duidelijk, maar kan daardoor ook heel erg binnenkomen. 

Het is een gesprek, een reading. Waarheden komen naar boven. Over hoe het nu gaat en waarom. Dat ‘waarom’ kan met huidige situaties te maken hebben, met vorige levens, met de zwangerschap of bevalling, het kan een spiegeling zijn of een groeiproces. Het kan iets fysieks of juist iets spiritueels zijn. Het kan heel groot zijn of juist heel klein. Want ook alledaagse dingetjes kunnen heel goed gefluisterd worden. Juist om je een nieuwe kijk te geven op de situatie, een probleem op te lossen of om op een nieuwe manier naar je kleintje te kijken. Want juist doordat er een ‘gesprek’ is met je kleintje en ik voel wat er speelt en waar het vandaan komt, kan er ook veel direct worden opgelost. Of je krijgt gerichte tips.

Je uk merkt er meestal niet veel van en hoeft nergens naar toe: alles lekker in rustige tijd en op afstand. 

Wanneer? 

Fluisteren kan altijd, op iedere leeftijd. Het kan ook als het lekker gaat en je gewoon benieuwd bent. Naar het fluisteren, naar bevestiging of hoe het nog beter kan, naar een karakterbeschrijving  of iets anders. Maar zeker ook bij : 

  • Slecht slapen;
  • Boos of gefrustreerd zijn;
  • Veranderingen (broertje/zusje/scheiding/overlijden/school/verhuizen/etc). Zowel om te kijken of het speelt, hoe het gaat en wat je kunt doen om het goed te begeleiden of de weg te vereffenen;
  • Moeilijk eten;
  • Fysieke klachten (krampen, buikpijn, etc.);
  • Overig lief en leed van je kleintje;

  • Als je het gevoel hebt dat er 'meer' speelt.

Waarom? 

Als slaap- en onrustdeskundige heb ik lang getwijfeld of ik mijn heldere capaciteiten wel moest inzetten voor het slapen. Het leek zo tegenstrijdig: het praktische, wetenschappelijke van slaap en het 'zweverige' van fluisteren. Maar ik heb na het volgen van de vele opleidingen en trainingen op dit vlak ontdekt dat er juist een symbiose is. Juist als slaaptechniek en kennis het nèt niet lijkt te doen voor je, er een missing link is. Juist dan blijkt een fluistering de oplossing te kunnen bieden. Zo is het compleet. En het is simpelweg leuk om je kleintje te horen, geraakt te worden door zijn woorden. Te zien wie hij écht is. Helderhoren, -zien, -weten en -voelen, ik zet het allemaal in tijdens de fluistering. En als het zo uit de fluistering komt, voorzie ik je ook van informatie om je kleintje zelf te kunnen helpen, met visualisaties, grondingsoefeningen en aromatherapie. Naast slapen, ontwikkeling en voeding blijken deze dingen zo mooi te werken om je kleintje de weg naar dromenland te wijzen en er een happy camper van te  maken. Toveren, zo voelt het soms wel. Want de magie die je erna treft bij ukje en ouders is werkelijk prachtig. 

 

(0-99 jaar)

€150

inclusief btw & verslag

Intake (schriftelijk)

Uitgebreide fluistering: 

Ik ga het hele gesprek in, je kleintje bepaalt. Als er zaken aan het licht komen die meteen geheeld, gekeerd of opgelost kunnen worden, dan doe ik dat. 

Inclusief evt. healingen of reiniging

Inclusief beknopt kijken naar geboortepatronen

Incl. extra factsheets 'energetisch werk' en 'aromatherapie'

Een fluistering is géén slaapconsult, kijk hiervoor bij Slaapconsult + fluistering

 

"Ik weet niet wat je hebt gedaan Stephanie, maar sinds de fluistering slaapt hij heel rustig!"


"Wauw...Je bent echt goed! Maar dat wist ik natuurlijk al. Precies ons mannetje, wat een bevestiging. Dankjewel! Hier kunnen we wat mee. Geruststelling ook. "


"Dankjewel voor het fluisteren. Hij is sinds een paar dagen opvallend rustig en relaxed. En nu ligt hij op zijn rug heerlijk vredig met open armen te slapen. Ik herken heel erg wat je schrijft bij hem. Hij doet dit inderdaad sinds kort. Wat ik ook zo mooi vond is wat hij beschreef. Ik vind het allemaal heel bijzonder en het inspireert me. Nogmaals dank, het geeft me zoveel kracht! "


"Wat een prachtig verslag, dit is haar inderdaad! Zo mooi om te lezen. Mijn gevoel klopt dus wel en haar gevoel ook. Fijn om te lezen dat ze zich gelukkig voelt en alle andere dingen die ze noemt. Dit geeft me een warm gevoel. "


"Wauw, wauw, wauw! Bedankt! Ik heb het drie keer gelezen en raakte geëmotioneerd. Ik moet het ook even laten bezinken. Het bevestigt mij in de sterke / diepe band die ik met hem ervaar, mooi. "


"Bedankt voor de mooie fluistering. Hele mooie en rake woorden met veel herkenning en bevestiging van ons gevoel. Heel bijzonder om te lezen. Er staan veel dingen in waar we iets mee kunnen en hoe we naar haar kijken. "


Close

50% Complete

Informatie brochure

Hoe werkt het slaapconsult en wat kun je nu verwachten? Ontvang de brochure (pdf) in je mailbox en lees het rustig na.