Ik doe mee!

Vragen stellen

In een compacte groep kun je je vragen stellen. Omdat er niet teveel mensen zijn kunnen dit meerdere vragen zijn en kan het ook dieper op de zaken in gaan. Duur: ongeveer een uur. 

Go up!

Alle antwoorden brengen je inzichten en juist doordat je je persoonlijke struggle kunt delen, kun je weer verder. Een groot consult is niet altijd nodig ;-) 

Library 

Toegang tot library met extra informatie.

 Vraag en antwoord? 

Een klankbord, een vraag en je krijgt de antwoorden sessie: super handig als je wel weet hoe alles werkt, je eigen persoonlijke bieb hebt aangelegd en puur het algemene persoonlijk wilt maken. Een vertaalslag, een vraag die er is, een probleem dat ineens ontstaat of maar niet weg wil. De live q&a's zijn daarvoor heel handig. 

Ze vinden plaats in een beschermde omgeving, via Zoom-webinar. Dat is wat anders dan de gratis meetingfunctie op Zoom en trust me, veiligheid vind ik heel belangrijk. Ook tijdens zo'n sessie. Dus je vraag staat niet openbaar voor de groep bijvoorbeeld, tenzij je dit zelf doet. En je scherm staat uit, tenzij je deze zelf aan zet. De groep is niet te groot, ik doe dan liever meerdere sessies. Want juist met een kleinere groep kun je meer doen en dieper gaan. En daar gaat het om. 

Er is wel een minimum groepsgrootte van 5 personen. Gaat de q&a niet door? Krijg je bericht en geld terug of de optie bij een volgende q&a deel te nemen. 

Doe je mee en blijkt dan toch dat er meer nodig is? Dan is je deelnamebedrag ook meteen de korting die je op een van de consulten krijgt. No risk dus. 

23 september 2020 

10.00 uur 

Minimum aantal deelnemers: 5

GESLOTEN

24 oktober 2020 

16.00 uur 

Minimum aantal deelnemers: 5

GESLOTEN

25 november 2020 

10.00 uur 

Minimum aantal deelnemers: 5

V.a. 25-10 te reserveren