Minitraining Slaap! 

Ik doe mee!

Mini training

Een bak vol kennis én hands-on uitleg hoe je werkt aan slaap. Mét q&a

Duur: 2, 5 uur

Worksheets

Je krijgt diverse worksheets opdat je alles meteen in de praktijk kunt brengen, incl. timeline & ritmes

Library & Academy

Toegang tot library met extra informatie én tot de online leeromgeving waar je het webinar altijd kunt terugkijken

 

Deze mini training is dan helemaal voor jou. Want ik snap dat best: een heel consult hoeft ook weer niet, of zit even niet in het budget. Een boek geeft inspiratie, maar dan komt die beer op de weg en hoe dan verder? Ik bedoel, dingen zijn leuk in de theorie, maar ga maar even helder denken in tijden van slapeloosheid en/of onrust. I get it. I've been there. Het is soms gewoon even handig om een spoedcursus te kunnen volgen en niet uren kwijt te zijn aan het lezen van al die boeken. Om daarbij dan ook tot stappen te komen, die vertaalslag te kunnen maken. Dan kun je het prima zelf. Even die tijdsbesparing, even die energie krijgen en een 'opzetje'. Dan past dit! 

Zoek je meer stap voor stap hulp, de hele vertaalslag voor je gemaakt, een kant-en-klaar plan, persoonlijk advies? Dan kun je beter voor een consult gaan. 

Wil je dat eigenlijk ook niet, maar wil je net een stap verder dan deze training. Zo van 'kunnen we dan dat plan niet samen maken?' Of wil je dit pas beslissen na de training? Daar heb ik al aan gedacht: want na deze sessie komt er een 'aan het werk met je slaapplan webinar / training'. Kun je alleen aan deelnemen als je deze training hebt gedaan. Dus linksom of rechtsom: dat plan kan er zeker komen. 

Wat gaan we doen?
  • Je krijgt kort en krachtig via een animatie de basis uitgelegd. Dat kun je dus prima even kijken om erin te komen terwijl je je afternoon cappuccino drinkt, twee vliegen in één klap (je me-time en wat educatie); Duurt een minuut of tien. 
  • Dan gaan we de diepte in, gezien ik hier aan de hand van mijn prachtpresentatie aan het woord ben, kun je je thee gaan inschenken en je afternoonsnack tegelijkertijd nuttigen, mits je wel een hand overhoudt om notities te maken. Duurt een uurtje. 
  • Ik neem de stappen met je door, voorbeeldritmes en ook de slaaptransities komen aan bod. 
  • Dit is dus eigenlijk een bundeling van Droomritme en slaapconsult en dan hapklaar en tijdsefficiënt aangeboden. 
  • Daarna worden diverse vragen behandeld, zaken die je in de praktijk kunt tegenkomen. De ervaring van de ander kun je weer goed gebruiken voor je eigen situatie. Ook dit duurt een uurtje. En dan kun je na een goede nacht slaap...
  • De worksheet downloaden, samen met de timeline, en aan de slag gaan met je eigen slaapplan. Pak hier dan weer gerust een cappuccino bij. 
  • Aan de boeken zou je normaal gesproken al zo'n 40 euro kwijt zijn. Nu vind je precies wat je nodig hebt voor minder in deze training. Ook krijg je toegang tot de library met nog meer informatie. Da's een mooie deal, eigenlijk een steal ;-)
  • Oh ja..je kunt altijd terugkijken, volgende week, volgend jaar of over tien jaar. Handig voor een eventuele partner bijvoorbeeld of als je kleintje weer de volgende transitie in gaat. 
  • Handig is wel om het boek Slaapconsult erbij te hebben, dit is niet inclusief. Maar je kunt aan de hand van de informatie en de worksheet ook prima eerst zelf aan de slag. 

Zie ik je in de Academy?  

Beren op de weg zijn er om ze er weer vanaf te halen. En dat doe ik graag tijdens deze training. Dus: what say you: klaar om je stoomcursus slaap voor de ukjes te krijgen? 

Count me in