Contact

Consult? Mail!

Wil je even afstemmen over welk consult het slimste is? Mail op info [@] stephanieslaapdeskundige.nl. Je hebt dan het snelste antwoord.

Via e-mail (of app, berichten etc) is het niet mogelijk je slaapvragen te stellen. Deze kanalen worden ook door mijn team beheerd dus ik zie deze berichten niet. 

Telefoon

Wegens de enorme toename in telefoonoproepen en het 'consultgehalte' van deze gesprekken is telefonische consultatie alleen mogelijk na het boeken van een consult. 

Samenwerken? Dat kan! 

Niet met advertenties of advertorials, want als deskundige ben ik graag onafhankelijk. Wel kan ik je helpen met informatie, reacties, schrijfsels, actuele informatie en een eerlijke eigen mening. Dat is handig voor radio, televisie en online en offline media, maar zeker ook voor grotere ondernemingen die voor hun productontwikkeling deskundige input behoeven of innoverende partijen die content zoeken voor apps of online diensten. Neem contact op via stephanie [@] oneiri.nl 

Pers?

Mail: mail [@] oneiri.nl

Telefoon: 06 54 29 21 29

[Dit is niet het nummer voor vragen over slapen of consulten]

Spoed? Stuur dan eerst een app, dan kom ik sneller uit mijn diepe slaap ;) 

De boeken  
Voor vragen over mijn boeken, inkoopinformatie of interview-aanvragen kun je contact opnemen Oneiri Publishing via: mail [@] oneiri.nl

Informatie

Stephanie | Slaapdeskundige is onderdeel van Oneiri B.V.:

Kvk-nummer: 78403057

Btw-nummer: 8613.78.246.B01

En natuurlijk kun je me volgen via alle sociale media.