Samenwerken, de kracht in complementaire verbinding zoeken. Machtig is dat. Omdat zo 1 en 1 samen 3 worden. Door toe te voegen, soms elkaar een handje te helpen. Met altijd één doel voor ogen, een gedeelde passie. Om meer te kunnen doen voor kinderen, voor ouders, met slaap en alles wat daarbij hoort. 

Ik geloof niet in commerciële partnerships pur sang. Tuurlijk mogen we allemaal onze croissantjes verdienen, maar samenwerken om puur de centjes: nah. Vaak werk ik samen. juist zonder dat gewin, omdat de echte winst niet in getallen is uit te drukken. Als deskundige blijf ik graag onafhankelijk. Werk alleen samen als ik erin geloof, als het toevoegt, als er een hart in zit, een passie wordt gedeeld. A selected few, maar dan wel direct kwaliteit ♥

Placeholder Image

Vanaf het eerste uur werken wij samen, of Wij met mij en ik met Wij. Dat zegt genoeg. Als deskundige, als gastredacteur en al wat meer. Omdat we hart hebben voor precies dezelfde ouders.

Placeholder Image

The right support for your needs...Geen zoektocht, wel een platform waarop je in 1 keer kwalitatieve informatie en zorgverleners vindt rondom moeder en kind. Hoe mooi is dat? Vooral als het gedreven wordt door moeders. Daarom deze partnership, want het sluit naadloos aan bij wat Droomritme doet.

Placeholder Image

 

Slaapexpert meets slaapdeskundige. De vroege vogel versus de nachtuil, MS en SM: dat zegt wel hoe Mark en ik elkaar aanvullen, wat we vol gedrevenheid en passie doen binnen SlaapOudersSlaap.nl én Droomritme.

Placeholder Image

Als liefde en kracht elkaar ontmoeten krijg je Wendy. Met wie ik zoveel meer ben dan business partner in ons Kraamproject. 

Placeholder Image

Social mastermind, gepassioneerde slaapcoach Marijke is de drijvende kracht achter een deel van DroomritmePro en inspiratiebron voor vele coachees. 

Placeholder Image

Creatief in beeld, Anneke is de kracht achter de mooie bedtijdritueelkaarten, maar ook mijn pedagogische partner in crime bij alles Opvang binnen DroomritmePro. 

Placeholder Image

Amazing Feature

Veel van het mooie beeldmateriaal op deze website is van Enith. Maar deze vakvrouw doet veel meer, o.m. voor de opleiding Droomritmecoach. 

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image