Van vlak voor de geboorte tot 4 maanden

Juist over die slapende pasgeboren baby gaat deze SlaapGids. Het helpt namelijk als je een soort van een gebruiksaanwijzing hebt. Zo weet je wat je baby aan het doen is en wat jij kunt doen, zonder dat je een hele bibliotheek hoeft aan te schaffen of eerst door meters informatie moet worstelen om tot de kern te komen. Alles wat je wilt weten over wat er wanneer is (van biologische klok tot de melatoninefabriek), hoe je kleintje slaapt (ook als hij nog in je buik zit) en welke tools er zijn om liefdevol de weg naar Dromenland te wijzen. Bovenal is deze gids super praktisch, met hoe je lekker slaap vormt, houvast via checklists en een hele tijdslijn zodat je precies ziet wat er wanneer speelt en wat je dan het beste kunt doen. De gids bevat unieke informatie die niet in de boeken staat.

46 pagina's - beveiligde pdf

Koop Slaapgids

Hoe dit werkt? 

De Slaapgidsen zijn ebooks, maar anders dan de andere ebooks zijn ze vooralsnog alleen verkrijgbaar via deze website én is gekozen voor een beveiligde pdf in plaats van 'epub'. Dit maakt dat je de gids alleen voor jezelf (en directe verzorgers) kunt gebruiken.  Je kunt het printen (met een maximum en vanaf je eigen computer). 

Na je betaling kom je direct bij de Slaapgids uit, je kunt dus meteen starten met lezen. Wat je ook op je ipad, telefoon e.a. kunt doen. Dat gaat gewoon vanzelf, dus je hebt geen speciale ebooksoftware nodig. 

Slaapdeskundige newborn-baby-kind-puber en ouders, auteur (10 boeken), kinderfluisteraar. Diverse specialismen, w.o. darmen, voeding, aromatherapie, dromen.  Gecertificeerd newborn specialist. 

Over Stephanie