OPLEIDING DROOMRITMECOACH: DERDE RONDE MAART 2020!

SCHOOL of SLEEP

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

Een beetje van jezelf & een beetje van mij

De SCHOOL of SLEEP: het is dé online leeromgeving waarmee je zelf aan de slag kunt om van je kleintje een blije, slapende uk te maken. Of om zelf beter te slapen. Met de online slaapcourses leer je alles over slapen en doe je je eigen slaapconsult. De eerste course is eind augustus 2018 gestart, met meer in de pijplijn in 2019 en 2020.

Maar er is meer!

De opleiding tot Droomritme coach. Voor iedereen die graag zelf slaapcoach wil worden. Een gecertificeerde opleiding van zes maanden. Je gaat alles leren over slapen en onrust, hoe je consulten doet en kunt coachen, volgens de Droomritme Methode. En ik vertel je hoe je hier je werk van kunt maken: alle zakelijke zaken, je website en meer kunt opzetten. Volgende ronde: maart 2020. Meer weten? 

 

Wil je weten wanneer het van start gaat? Meld je aan!

terug

ONLINE COURSES & OPLEIDINGEN

Opleiding Droomritmecoach

Zelf Droomritmecoach worden? Maart 2020 start de volgende ronde! 

MEER INFO

Course Doorslapen

Compacte training om je kleintje te helpen 's nachts beter te slapen.

MEER INFO

Course Baby Slaap

Uitgebreide training over slapen voor baby's van 0-18 maanden. In ontwikkeling! 

IN PROGRESS

Hoe werkt een online course?

 

Je kunt meteen starten! Een paar minuten na je aanmelding krijg je alle mails met je inloggegevens.

No time like the present...

Op de hoogte blijven?

Zowel de courses als de opleiding zijn in ontwikkeling. Zodra er meer nieuws is over de inhoud, de datum van lancering, de prijs & meer, komt dat in een update te staan. Door je aan te melden ontvang je deze updates per mail. Je kunt je altijd uitschrijven, ontvangt geen verdere berichten en je gegevens worden versleuteld verzonden. In de Privacy Policy lees je er meer over.  

LET OP

Juist om ervoor te zorgen dat je alleen ontvangt wat je wilt ontvangen, zijn er 2 formulieren. 1 voor de slaapcourses en 1 voor de opleiding Droomritmecoach. Kies dus de juiste ;-) (of beiden als je dat wilt, mag ook)

Online slaapcourse

Voor ouders die zelf aan de slag willen. 

Opleiding Droomritmecoach

Als je zelf slaapcoach wilt worden

Close

50% Complete

Nieuws over de courses?

Meld je hieronder aan en je ontvangt mail zodra er iets te melden is Je meld je alleen aan voor de nieuwsbrief. Deze wordt maximaal 1 keer per week (maar meestal veel minder vaak) verstuurd. Je kunt je te allen tijde afmelden hiervoor. 

Je gegevens worden beschermd verstuurd en nooit aan derden verstrekt. Door je aan te melden geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.