Stephanie.world Droomritmecoaches

Dàt zijn de kersjes op de taart. Want uit de opleidingrondes selecteer ik die coaches die in mijn ogen perfect werk doen, hun eigen expertise hebben en perfect aansluiten bij my style en met wie ik dus heel goed kan samenwerken! Dat maakt de andere droomritmecoaches niet minder (het certificaat krijg je echt niet zomaar), maar deze selected few zijn anders. 

Kies je voor een slaapconsult basis, dan vindt de intake en het contact gewoon plaats via Stephanie. Maar je consult wordt uitgewerkt door zo'n special coach en daarna bewerkt en aangevuld door Stephanie. 

Het geeft je soms méér, immers twee paar ogen bekijken de situatie, vanuit verschillende kennisgebieden en achtergronden. En het geeft in ieder geval efficiëncy van het kostbare goed tijd. Dat is wat je terugziet in het prijsverschil (wat dus niets over kwaliteit zegt). Je kunt bij het aanvragen van zo'n consult je voorkeur opgeven, de droomritmecoaches onder mijn vleugels vind je hieronder. 

Zo'n duoconsult geeft je het voordeel van een 'Stephanie consult' zonder de nadelen (langere wachttijd). Andere voordelen zijn: twee paar ogen geven een bredere kijk, consultatie en coaching ook mogelijk met persoonlijk contact*. 

* Indien de betreffende Droomritmecoach dit biedt (telefonisch / persoonlijk consult. Consultatie en coaching van Stephanie is altijd op afstand). 


Stephanie.world Droomritmecoaches

Patricia Luppers

Coaching op afstand via...

Mail, telefoon, skype of whats-app.

Speciality: pedagogie en psychologie

www.dreamzzslaapcoaching.nl

 

Mijke van Baal

Coaching persoonlijk of op afstand via...

mail, telefonisch, what's-app en beeldbellen.

Speciality: Opvoedcoach, pedagogie, (gastouder)opvang.

http://mijkevanbaal.nl  

Peggy Scaf - Kusters

Coaching op afstand via...

Whatsapp of skype of in praktijk Spaubeek (meerprijs)

Speciality: Kinder- en gezinscoach, logopedie, NEI en NLP. 

www.dedroomritmecoach.nl

Iris Hakvoort

Coaching persoonlijk of op afstand via...

mail, telefonisch, beeldbellen of huisbezoek.

Speciality: Down, reflux, onrust en sondevoeding

www.irishakvoort.nl

Meet the coaches

 
 
 

"Ik wil je bedanken voor alle hulp de afgelopen maanden. Je steun en tips hebben mij onwijs geholpen. Het was geen korte termijn oplossing, maar het werpt zeker zijn vruchten af. Ze is nu 8,5 maand oud en slaapt evenveel als haar leeftijdsgenootjes. Ongelofelijk toch!"


"Ik wil je heel, heel erg bedanken. Dankzij jouw handvatten en voorbeeldritmes ben ik van een onzekere een zekere moeder geworden. Jouw inzet, jouw ervaringen, dat je de moeite hebt genomen om er je werk en passie van te maken, Stephanie: dit zou beloond moeten worden. Dankzij jou heb ik zoveel kracht gekregen, alleen al je boek zou bij iedere geboorte meegeven moeten worden. Je hebt geen nonsens verhaal, maar eentje dat écht eerlijk en toepasbaar is en goed werkt. "


"Bedankt voor het geweldige consult. We zijn er een beetje van ondersteboven dat we nu eindelijk bevestiging hebben dat dit 'er niet bijhoort' of 'wel overgaat', zoals we zoveel hebben gehoord. We zijn direct tot actie overgegaan met alle adviezen. Erg blij met de berg aan informatie. We weten graag de achterliggende oorzaken, dit sloot perfect aan bij wat wij nodig hebben. Dat heb je goed aangevoeld. "


"Heel erg bedankt voor het enorm uitgebreide consult. Het is echt fijn om te horen wat goed is om te doen en waarmee we daar het beste kunnen beginnen. Je visie op slapen is net even anders dan wat je meestal hoort. We zijn blij je te hebben gevonden. Je toon is vriendelijk, je laat keuzes aan ons. Het voelt gewoon heel erg goed. "


"Hèhè, eindelijk duidelijkheid. Super bedankt voor het uitgebreide consult en alle extra informatie. Ik twijfel niet meer nu ik weet waar de onrust vandaan komt, weet wat ik mag doen en voel me eindelijk geholpen. Het gaat precies zoals je zei: stapje voor stapje komt er meer slaap. Voor mij ook, ik was vergeten hoe dat voelde ;-) "


Slaapconsult: Wanneer, hoe & waarom?

 

Mail gerust voor informatie of download de brochure!

terug

Close

50% Complete

Informatie brochure

Hoe werkt het slaapconsult en wat kun je nu verwachten? Ontvang de brochure (pdf) in je mailbox en lees het rustig na.