Volg de e-course

Stap voor stap slaapplan

Gewoon lekker hands-on: praktische informatie, waarbij we samen door de stappen gaan. Duur: 1 uur

Q&A, Worksheet en Werkboekje

Je vraag stel je in de digitale en veilige leeromgeving. A.h.v. de worksheet kun je starten en in het werkboekje vind je de meest belangrijke informatie + tabel + ritmes. De stappen zijn in de worksheet verwerkt. 

Library & Academy

Toegang tot library met extra informatie én tot de online leeromgeving waar je de opname altijd kunt terugkijken.

 

Dit werkcollege gaat door waar de mini training stopt. Het is niet altijd even makkelijk om de vertaalslag te maken en er is ook nog zoiets als blind zijn voor je eigen voutjes. Het is immers zoveel makkelijker om het voor een ander te zien dan voor jezelf. Dat geldt evengoed voor slaapcoaches hoor, dus trek je er niets van aan. 

De mini-training geeft je een spoedcursus slaap, de kennis. Dit werkcollege is meer doen. Om die reden is het verstandig de cursus te volgen of te hebben gevolgd.  

Zoek je meer stap voor stap hulp, de hele vertaalslag voor je gemaakt, een kant-en-klaar plan, persoonlijk advies? Dan kun je beter voor een consult gaan. 

Wil je dat eigenlijk ook niet, maar wil je wel een stap verder dan de training of de boeken? Zo van 'kunnen we dan dat plan niet samen maken?' Of: 'een consult is te uitgebreid, ik weet het eigenlijk wel, maar..' dan zit je hier goed.

Wat gaan we doen?
  • Je krijgt kort en krachtig de echte basics van de basics van de training weer even uitgelegd. Maar dan echt toegespitst op het stappenplan. Dat is ook het enige moment waarop je even achterover kunt zitten.
  • Dan gaan we de mouwen opstropen met stap 1, ik leg je uit wat dit is, waarom dit werkt en geef je een voorbeeldcase zodat alles heel inzichtelijk wordt. Zo ook bij stap 2, waar de inzet van technieken ook aan bod komt en wat voorbeeldritmes. Bij stap 3 ook weer de uitleg en een voorbeeld, samen met technieken en bij stap 4 hoe je kunt 'tweaken'. Duurt een uurtje. 
  • Je kunt altijd terugkijken, volgende week, volgend jaar of over tien jaar. Handig voor een eventuele partner bijvoorbeeld of als je kleintje weer de volgende transitie in gaat. Want zo'n slaapplan wil je wel steeds even aanpassen. 
  • Om dat weer goed te kunnen doen kun je ook altijd in de library, waar je ook alle ritmes per leeftijd vindt en meer. 

Mini training gemist? 

No sweat. Zoals genoemd is het erg fijn als je de kennis al in huis hebt en direct de mouwen kunt opstropen. Zo haal je het meeste uit het werkcollege. Die training kun je vooraf (online) volgen.

Wil je én het werkcollege én de training volgen? Meld je dan apart aan voor beiden.*


* Omdat beide trainingen apart in de Academy staan, wil je namelijk wel overal toegang tot hebben. 

Zie ik je?  

Beren op de weg zijn er om ze er weer vanaf te halen. En dat doe ik graag tijdens dit werkcollege. Dus: what say you: klaar om de koe bij de hoorns te pakken?  

Count me in